Ziet u zichzelf ook al wonen in RICHE Katwijk?

Riche Katwijk
geplaatst op 1 augustus 2022

Met veel enthousiasme presenteren we u hierbij onze eerste nieuwsbrief.
Inmiddels hebben wij al veel leuke reacties en aanmeldingen van u ontvangen.

Hoe ver zijn we?

Bij het ondertekenen van de koopovereenkomst met de Gemeente Katwijk hebben wij met trots het voorlopig ontwerp bekend gemaakt.
Sindsdien zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met de uitwerking van het voorlopig ontwerp naar een definitief ontwerp.

Ontwerp-/bouwteam

Dit doen wij niet alleen. Samen met Van Egmond Architecten, Van Rhijn Bouw, Ingenieursbureau Faas en van Iterson en De Leeuw Makelaardij vormen wij het ontwerp-/bouwteam en werken wij deze zomer hard door aan het concreter maken van RICHE.

Wonen in RICHE

Met haar stoere en robuuste karakter geeft RICHE de Boulevard straks een prachtig nieuw aanzien.
Hier ontdek je wat luxe, prominent en gezond wonen kan betekenen!
Door de opzet van het gebouw in twee individuele blokken is er sprake van een gevarieerd en exclusief woningaanbod.
De bovenste drie verdiepingen bestaan ieder uit slechts één appartement. Vanuit hier heeft u straks een spectaculair panoramisch uitzicht over de Boulevard en de zee! De eerste en tweede verdieping bestaan ieder uit twee appartementen. Ook vanuit deze appartementen geniet u van een vrij uitzicht op de prachtige ondergaande zon. Alle appartementen beschikken over een riant eigen terras en minimaal één eigen parkeerplaats in de stollingsgarage onder het gebouw.
In de basis is uitgegaan van 3- en 4-kamerappartementen met een aantal indelingsvarianten.

Hoe ziet de planning eruit?

Direct na de zomer zullen wij de aanvraag omgevingsvergunning indienen en ook van start gaan met de verkoop van de 7 luxe exclusieve koopappartementen. De prijzen zullen variëren tussen de € 1.000.000 tot € 1.700.000 v.o.n

De volgende nieuwsbrief kunt u over enkele weken verwachten waarin wij u o.a. een sneak preview zullen geven van de plattegronden.

Blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Via de aanmeldpagina kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar top