Wonen in een levend schilderij

Voorlopig ontwerp

Op deze markante en unieke locatie heeft Van Egmond Architecten een gebouw ontworpen bestaande uit 7 luxe exclusieve koopappartementen met een eigen ondergrondse parkeervoorziening en op de begane grond een horecagelegenheid met terras.

Met haar stoere en robuuste karakter geeft RICHE de Boulevard straks een prachtig nieuw aanzien.
Hier ontdek je wat luxe, prominent en gezond wonen kan betekenen!

Door de opzet van het gebouw in twee individuele blokken is er sprake van een gevarieerd en exclusief woningaanbod.
De bovenste drie verdiepingen bestaan ieder uit slechts één appartement. Vanuit hier heeft u straks een spectaculair panoramisch uitzicht over de Boulevard en de zee!
De eerste en tweede verdieping bestaan ieder uit twee appartementen. Ook vanuit deze appartementen geniet u van een vrij uitzicht op de prachtige ondergaande zon.
Alle appartementen beschikken over een riant eigen terras en minimaal één eigen parkeerplaats in de stallingsgarage onder het gebouw.
In de basis is uitgegaan van 3- en 4-kamerappartementen met een aantal indelingsvarianten.

Inmiddels zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met de uitwerking van het voorlopig ontwerp naar een definitief ontwerp. Dit doen wij niet alleen.
Samen met van Egmond Architecten, Van Rhijn Bouw, Ingenieursbureau Faas & Van Iterson en de De Leeuw Makelaardij vormen wij het ontwerp- / bouwteam en werken wij deze zomer hard door aan het concreter maken van RICHE.

De huidige impressies op deze website geven u een indruk van het voorlopig ontwerp en zijn dus nog onderhevig aan wijzigingen.

Blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Via de aanmeldpagina kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar top