Vorstelijk wonen aan ZEE

Zeven exclusieve appartementen ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Van Egmond Architecten, gelegen op een unieke locatie direct aan de boulevard van Katwijk aan Zee. Dat is RICHE. Op de zuidelijke hoek met de Voorstraat, naast Hotel Noordzee, realiseert projectontwikkelaar Sedos dit nieuwe icoon van luxe. De naam verwijst naar Hotel Riche, dat ooit op deze plek te vinden was. Op deze fantastische plek in het hart van het levendige Katwijk aan Zee voelt elke dag als vakantie. Het nieuwe luxe complex vormt samen met het markante Hotel Noordzee de poort naar het achtergelegen winkelgebied.
RICHE. Fantastische koopappartementen met weids uitzicht op de duinen en de zee en royale balkons of privéterras. In alle appartementen heeft u heerlijk de ruimte. De woningen zijn verdeeld over vijf woonlagen: de eerste en tweede verdieping bestaan ieder uit twee appartementen, de bovenste drie verdiepingen bestaan ieder uit slechts één appartement. Alle RICHE-appartementen beschikken over een eigen, ondergrondse parkeervoorziening. Op de begane grond van het kleinschalige nieuwbouwplan komt een horecagelegenheid met fijn terras. Alles spreekt voor RICHE: hier voelt u zich de koning te rijk.
Van Egmond Architecten koos voor een stoer en robuust ontwerp. Zo past RICHE op eigentijdse wijze bij het DNA van deze geweldige locatie en geeft het dit deel van de Boulevard straks een voorname uitstraling. Vanaf de Boulevard gezien lijkt het RICHE-complex uit twee delen te bestaan. Het rechterdeel sluit qua hoogte, belijning en kleurstelling aan op de aanwezige bebouwing van de Boulevard. Het linker gebouw -ofwel het hoekdeel- sluit qua volume en hoogte aan op het karakteristieke Hotel Noordzee. Door haar lichte kleurstelling en haar markante architectuur voegt RICHE cachet toe aan de Boulevard en entree van het winkelgebied.
Luxe appartementen op een betoverende plek. Leven met de wisselende seizoenen in een charmante, gemoedelijke badplaats met allerlei voorzieningen ‘om de hoek’. Een adembenemend uitzicht over de boulevard, de duinen en de zee. Waar is het beter wonen dan hier? RICHE is een buitenkans waar het elke dag als vakantie voelt.
Locatie

Blijf op de hoogte

Als u wilt genieten van een leven aan het strand, met alle voordelen van een charmante badplaats om de hoek, dan is RICHE de buitenkans van een buitencategorie die u niet mag missen! Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit unieke nieuwbouwproject.