HORECA BNR 01 BNR 02 BNR 03 BNR 04 BNR 05 BNR 06 BNR 07 Vrij In optie Verkocht

Royaal de ruimte

De appartementen 1 en 2 zijn gelegen op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping liggen de appartementen 3 en 4. De appartementen 1 en 3 hebben een woonoppervlak van circa 130 m². Wat een ruimte! Via een L-vormige hal bereikt u de aan de boulevardzijde gelegen woonkamer met open keuken van circa 65 m². De twee slaapkamers (ca. 21 m² en ca. 14 m²) grenzen aan de hal en ook de royale badkamer, het separate toilet, de techniekruimte en de berging met wasmachineaansluiting zijn bereikbaar vanuit de hal. De appartementen hebben aan de boulevardzijde een royaal balkon.
De appartementen 2 en 4, gelegen in het deel van RICHE dat de bestaande bebouwing met het hoekdeel verbindt, hebben een woonoppervlak van circa 116 m². De hal geeft toegang tot een slaapkamer (ca. 18 m²) met aangrenzende kleine badkamer (ruimte voor douche en wastafel), het separate toilet, de berging met wasmachineaansluiting en natuurlijk de aan de boulevardzijde gelegen woonkamer met open keuken (ca. 50 m²). De hoofdslaapkamer (ca. 17 m²) met aangrenzende grote badkamer, is bereikbaar vanuit de woonkamer. Het balkon aan de boulevard heeft een oppervlakte van circa 11 m². Op het indrukwekkende uitzicht op de zee raakt u natuurlijk nooit uitgekeken.

De kroon

De appartementen 5, 6 en 7 liggen respectievelijk op de derde, vierde en vijfde verdieping en hebben een woonoppervlakte van maar liefst circa 133 m². De basisindeling voor deze woningen voorziet in een woonkamer met open keuken van circa 62 m² groot. De hoofdslaapkamer, met kleedkamer ‘en suite’ heeft een oppervlak van circa 26 m² en de andere slaapkamer, met aangrenzende kleine badkamer, heeft een oppervlak van circa 10 m². De woonkamer, de slaapkamers, de grote badkamer (ca. 10 m²), het separate toilet en de bergruimte met wasmachineaansluiting zijn bereikbaar via de hal. Optioneel zijn er voor deze appartementen andere indelingen mogelijk.
De appartementen 6 en 7 hebben ieder een balkon van ruim 16 m² aan de zuidzijde. Appartement 5 beschikt over een dakterras van maar liefst circa 57 m², ook gelegen op het zuiden. RICHE doet zijn naam eer aan.

Voornaam wonen

De entree naar de woningen ligt aan de Voorstraat. De hal en het trappenhuis zijn stijlvol ingericht en hebben een voorname uitstraling. Ook de ingang naar de ondergrondse stallingsgarage bevindt zich aan de Voorstraat. In deze stallingsgarage, toegankelijk via een autolift, is voor ieder appartement een eigen garage- /parkeerbox en ook is er een gezamenlijke ruimte voor fietsen.
Vanzelfsprekend voldoen de RICHE-appartementen aan alle geldende duurzaamheidseisen. Zo zijn ze voor het verwarmen en beperkt koelen voorzien van een warmtepomp en ventilatie met warmteterugwinning. De vensters aan de zuid- en westgevels zijn (deels) standaard voorzien van zonwerende screens.

De rijkdommen van RICHE

 • Iconische parel op prominente locatie aan de kust
 • Gerenommeerd architectenbureau Van Egmond architecten
 • Fenomenaal uitzicht op de duinen en de zee
 • Woonoppervlakte variërend van circa 116 tot 133 m²
 • Royale woonkamer met open keuken
 • Twee slaapkamers
 • Veel lichtinval door talrijke kamerhoge vensters
 • Ruim privé-balkon of -terras op het zuiden of westen
 • Eigen garagebox in ondergrondse stallingsgarage
 • Vloerverwarming en -koeling
 • Energielabel A+++

Blijf op de hoogte

Als u wilt genieten van een leven aan het strand, met alle voordelen van een charmante badplaats om de hoek, dan is RICHE de buitenkans van een buitencategorie die u niet mag missen! Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit unieke nieuwbouwproject.